Αντσελότι: «Αυτό που με εκπλήσσει στον Μπέλιγχαμ είναι ότι είναι μόλις 20 ετών»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Αντσελότι: «Αυτό που με εκπλήσσει στον Μπέλιγχαμ είναι ότι είναι μόλις 20 ετών»

Κώστας Τόπας 08:32 - 04.10.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σπάει όλα τα κοντέρ με την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κάρλο Αντσελότι δεν έβρισκε λόγια για να τον αποθεώσει.

H Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστή γι' ακόμη μία φορά τον Μπέλιγχαμ, επικράτησε 3-2 της μαχητικής Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» σε ένα συγκλονιστικό ματς που τα είχε όλα. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αρχικά «σέρβιρε» το γκολ στον Βινίσιους στο 27' για να κάνει λίγα λεπτά αργότερα το 2-1 για την ομάδα του με υπέροχο γκολ.

Η εμφάνισή του άφησε ικανοποιημένο τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αποθέωσε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ για τα όσα έχει καταφέρει να πετύχει σε τόση μικρή ηλικία.

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε καλές λύσεις με τους Βινίσιους Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ να επιτίθενται, αλλά απέναντι στις μεγάλες ομάδες πρέπει να υποφέρουμε. Ο Μπέλιγχαμ με εκπλήσσει γιατί είναι 20 ετών και μοιάζει σαν να είναι 30. Είναι πάντα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και είναι σπάνιο για έναν τόσο νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Προφανώς είναι λίγο περίεργο. Η επιτυχία του πρώτου ημιχρόνου ήταν επειδή η θέση των Μπέλιγχαμ, Βαλβέρδε και Ροντρίγκο δημιούργησε πολλά προβλήματα στη Νάπολι. Και οι τρεις είχαν σημαντικό ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

Στα χνάρια του Κριστιάνο

Το ξεκίνημα του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι τέτοιο που ήδη υπάρχουν εκείνοι που προβλέπουν ότι θα αφήσει ιστορία στους Μαδριλένους. Και, βάζοντας τους αριθμούς του στο τραπέζι σε αυτά τα πρώτα εννέα παιχνίδια που έπαιξε, ο Άγγλος είναι πολύ κοντά στους αριθμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο.

 Ο Άγγλος μέσος έχει σκοράρει οκτώ γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ στην αρχή της σεζόν, ενώ ο Πορτογάλος αστέρας είχε σημειώσει εννέα γκολ και μία ασίστ όταν ήταν στην Ρεάλ σε ηλικία 24 ετών.