Ο Αντσελότι έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του από την Ρεάλ

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Ο Αντσελότι έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του από την Ρεάλ

Κώστας Τόπας 14:58 - 20.05.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το μέλλον του είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την τεχνική ηγεσία της εθνικής Βραζιλίας.

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ενώπιον των Μέσων ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του Βαλντεμπέμπας ενόψει της μάχης που δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή (21/05) με τη Βαλένθια στο Μεστάγια (19:30) και μίλησε τόσο για τον αποκλεισμό των Μαδριλένων από το Champions League, όσο και για το δικό του μέλλον στο κλαμπ.

«Μετά από μια ήττα και πόσω μάλλον αποκλεισμό, είμαι πιο ενθουσιασμένος και θέλω να τα πάω καλύτερα. Η αίσθηση ότι είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα η καλύτερη. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν πώς είναι η κατάστασή μου και ότι θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Μέχρι το 2024 θέλω σίγουρα να συνεχίσω. Μετά βλέπουμε. 

Είναι προφανές βέβαια ότι ένας αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά και όχι μέχρι τους «16» ή τη φάση των ομίλων. Ήμασταν κοντά στο να παίξουμε άλλον τελικό, είμαστε πληγωμένοι, αλλά μερικές φορές μπορείς να βρεις μια ομάδα που τα καταφέρνει καλύτερα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο Champions League. Την Παρασκευή (19/05) είχα μια συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως κάνουμε συνήθως. Έδειξε την υποστήριξή του και μιλήσαμε για τα επόμενα παιχνίδια. Προχωράμε...», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.

Υπενθυμίζεται ότι στο συμβόλαιο του Αντσελότι υπάρχει όρος για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμη μια σεζόν και όπως μεταφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο «Κάρλο» έπειτα από συζητήσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν μαζί, τουλάχιστον γι' ακόμη μία σεζόν.