Αντσελότι: «Επιστρέφουμε στη Μαδρίτη έχοντας αμφιβολίες για το γκολ που μας ακυρώσαν»

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Αντσελότι: «Επιστρέφουμε στη Μαδρίτη έχοντας αμφιβολίες για το γκολ που μας ακυρώσαν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:48 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 20.03.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του μετά το ματς και την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» με 2-1, εξέφρασε την αμφιβολία του για το γκολ που πέτυχε η ομάδα του στο 82ο λεπτό, το οποίο ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 χάρη στο γκολ του Κεσιέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο λύτρωσε τους «μπλαουγκράνα» και τους οδεύει για τον τίτλο όντας στο +12 από την «βασίλισσα»

Το ακυρωθέν γκολ του Ασένσιο στο 82ο λεπτό για οφσάιντ, έφερε τις έντονες αντιδράσεις των Μαδριλένων, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, εξέφρασε την απογοήτευσή του και τις αμφιβολίες του για τη συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση.

«Είμαστε πληγωμένοι και απογοητευμένοι, αλλά περήφανοι για τον τρόπο που παίξαμε. Θεωρώ πως δεν αξίζαμε την ήττα. Δεν κερδίσαμε λόγω ενός οφσάιντ για το οποίο έχω αμφιβολίες. Επιστρέφουμε στη Μαδρίτη αμφιβάλλοντας για αυτό το γκολ. Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και μια δύσκολη έδρα είχαμε πολύ καλή απόδοση. Αν συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν είμαι σίγουρος πως κάτι θα κερδίσουμε. Θα παλέψουμε σε όλες τις διοργανώσεις για το καλύτερο ως το τέλος», ανέφερε ο 63χρονος τεχνικός.