Ο Κάρλο Αντσελότι μηνύει την Έβερτον

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Ο Κάρλο Αντσελότι μηνύει την Έβερτον

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:43 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 12.06.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι κατέθεσε μήνυση στην Έβερτον σχετικά με τις εμπορικές τους συμφωνίες, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι και πρώην τεχνικός της Έβερτον, μήνυσε την ομάδα της Premier League στο ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου. 

Η κίνηση φαίνεται να είναι το τελευταίο πλήγμα για την Έβερτον, η οποία έχει υπομείνει μια σειρά από οικονομικές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας τριετούς προσπάθειας να συγκεντρώσει κεφάλαια για την ολοκλήρωση του νέου της γηπέδου στο Μπράμλεϊ-Μουρ Ντοκ. 

Οι δικηγόροι του Αντσελότι κατέθεσαν την αξίωση του προπονητή εναντίον των πρώην εργοδοτών του αργά την Παρασκευή (9/6), σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία. Αφορά «γενικές εμπορικές συμφωνίες και συμβόλαια», χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρεις.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη βάση της αξίωσης του Αντσελότι, η οποία ξεκίνησε δύο χρόνια αφότου έφυγε από την «Γκούντισον Παρκ» μετά από 18μηνη περίοδο. Οι δικηγόροι του Ιταλού προπονητή είπαν ότι δεν είχαν κανένα σχόλιο. 

Οι ειδήσεις για τον ισχυρισμό του Αντσελότι προέκυψαν σε μια ημέρα αναταραχής στο στρατόπεδο της Έβερτον, η οποία ανακοίνωσε τη Δευτέρα (12/6) ότι τρεις διευθυντές αποχώρησαν. Ο πρόεδρος των «ζαχαρωτών», Μπιλ Κίνραϊτ, πιστεύεται επίσης ότι ετοιμάζεται να φύγει τις επόμενες 48 ώρες, κάτι που θεωρείται ως ένα μήνυμα στο Μέρσεϊσαϊντ ότι μπορεί επιτέλους να ξεκινήσουν νέες επενδύσεις από το MSP Sports Capital με έδρα τη Νέα Υόρκη. 

Ώρα μηδέν στη Γιουνάιτεντ: Το Κατάρ πραγματοποίησε νέα πρόταση - σοκ και οι Γκλέιζερς αποφασίζουν την προσεχή εβδομάδα!
PREMIER LEAGUE

18:12 - 11.06.2023

Ώρα μηδέν στη Γιουνάιτεντ: Το Κατάρ πραγματοποίησε νέα πρόταση - σοκ και οι Γκλέιζερς αποφασίζουν την προσεχή εβδομάδα!

Σύμφωνα με την Daily Mail τη προσεχή εβδομάδα πρόκειται να αποφασίσουν οι Γκλέιζερς για το ποιος πρόκειται να αναλάβει τα ηνία της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επένδυση θα τερματίσει μια μακροχρόνια προσπάθεια του ιδιοκτήτη του 94% Φαρχάντ Μοσίρι να προσελκύσει κεφάλαια για το νέο γήπεδο και να ενισχύσει μια ομάδα που απέφυγε τον υποβιβασμό από την Premier League την τελευταία μέρα της περασμένης σεζόν. 

Τον περασμένο μήνα η Έβερτον πήρε ένα ενδιάμεσο δάνειο εξασφαλισμένο έναντι του νέου γηπέδου του συλλόγου, για να παράσχει κεφάλαια ενώ συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για μια επενδυτική συμφωνία.