Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αντσελότι ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αντσελότι ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας

Sportal newsroom 20:56 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 26.03.2023

Στον παροξυσμό που επικρατεί στη Βραζιλία για τον Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας, Εντνάλντο Ροντρίγκεζ, ο οποίος παραδέχτηκε τον ενδιαφέρον για τον Ιταλό τεχνικό.

Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, ξεκαθαρίζοντας πως ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί βασικό στόχο, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας, ενώ μίλησε και για την... τρέλα που έχουν οι οπαδοί με τον Ιταλό τεχνικό.

«Τον Αντσελότι τον σέβονται όλοι οι παίκτες για αυτό που είναι και τον θαυμάζω για τον τρόπο που δουλεύει και τη συνέπεια του. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι ένας κορυφαίος προπονητής με πάρα πολλές επιτυχίες. Και δεν τον θέλουν μόνο οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί. Όπου κι αν πάω στη Βραζιλία με ρωτάνε για τον Αντσελότι», είπε χαρακτηριστικά ο Εντνάλντο Ροντρίγκεζ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα είμαστε πολύ ηθικοί στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε και θα σεβαστούμε τα συμβόλαια που τρέχουν. Θα ήταν ασέβεια να πιέσουμε καταστάσεις. Θα έχουμε υπομονή, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε τις διαπραγματεύσεις».