Ρεάλ Μαδρίτης: Ο αντικαταστάτης του Αντσελότι... έρχεται από τη Γερμανία

Κάρλο Αντσελότι

i

Ο Κάρλο Αντσελότι/©intime

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο αντικαταστάτης του Αντσελότι... έρχεται από τη Γερμανία

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:36 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 22.03.2023

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ της Άιντραχτ θεωρείται πιθανός αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Συχνά - πυκνά κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκείνον και την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας». Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του αυξάνονται. 

Ο τελευταίος υποψήφιος που εμφανίζεται στη λίστα εργάζεται αυτή τη στιγμή στη Bundesliga. Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει τον Όλιβερ Γκλάσνερ , προπονητή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το τρέχον συμβόλαιο του 48χρονου Αυστριακού προπονητή λήγει το 2024, αλλά οι «αετοί» ήδη του έχουν κάνει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους. Προς το παρόν πάντως ο Γκλάσνερ δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Όλιβερ Γκλάσνερ . Σύμφωνα με τους Γερμανούς και η Τότεναμ έχει πολύ ψηλά στη λίστα τον Αυστριακό κόουτς ως αντικαταστάτη του Αντόνιο Κόντε

Οι «μερένχες» βρίσκονται στα ημιτελικά του Copa Del Rey και στα προημιτελικά του Champions League, αλλά δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να κατακτήσει κάποιον τίτλο ο Κάρλο Αντσελότι την τρέχουσα σεζόν.