Ντέμης για Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΚ ή δεν ήθελε ή δεν τολμούσε, μάλλον, να βάλει υπογραφή για την παραχώρηση του στη Ρεάλ»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© printscreen

Ντέμης για Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΚ ή δεν ήθελε ή δεν τολμούσε, μάλλον, να βάλει υπογραφή για την παραχώρηση του στη Ρεάλ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:50 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 20.03.2023

Αναφορά στον Μίμη Παπαϊωάνου και την παραλίγο μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μέσω της εκπομπής Monday FC.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου αποτέλεσε έναν από τους ιστορικότερους παίκτες στην ΑΕΚ και η οπαδοί της ομάδας των τίμησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με ένα απίθανο κορεό.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε - συγκινημένος - στον πρώην άσο της Ένωσης, μιλώντας στην εκπομπή Monday FC, καθώς και στην παραλίγο μεταγραφή του πάλαι ποτέ άσου της Ένωσης στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 «Ίσως ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής του ελληνικού ποδοσφαίρου ή αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι στους κορυφαίους. Βέβαια, η FIFA τον ανακήρυξε ως τον κορυφαίο του περασμένου αιώνα, αλλά ας μην μιλάμε για νούμερα. Ωραίο το κορεό που κάνανε οι φίλοι της ΑΕΚ. 

Είναι και ένας πυλώνας, υπάρχει η φωτογραφία του στο γήπεδο, θα είναι για πάντα εκεί. Δεν ανήκε στην κατηγορία των παλαίμαχων που νόμιζαν ότι τα έκαναν καλύτερα από τους νεότερους», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Ντέμης για τον Μίμη Παπαϊωάννου και εν συνεχεία στάθηκε στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας πως:

«Τον ήθελε η Ρεάλ. Να υπενθυμίσουμε πως τότε δεν υπήρχαν συμβόλαια, έπρεπε να σε αφήσει η ομάδα να φύγεις. Άρα η ΑΕΚ ή δεν ήθελε η δεν τολμούσε, μάλλον, να βάλει υπογραφή, γιατί ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν. Έτσι η καριέρα του Μίμη δεν προχώρησε».