Αντσελότι: «Θα είμαστε εδώ και τη νέα σεζόν χωρίς αμφιβολία»

Κάρλο Αντσελότι

i

© Intime

Αντσελότι: «Θα είμαστε εδώ και τη νέα σεζόν χωρίς αμφιβολία»

Sportal newsroom 15:34 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.04.2023

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να κάθεται στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας έβαλε ο Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας ότι και του χρόνου θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι έβαλε τέλος στα όποια σενάρια τον θέλουν να κάθεται στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας από τη νέα σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και έχει κάνει σαφές πάρα πολλές φορές, ότι θα το τηρήσει. Την ίδια ώρα που απ' ότι φαίνεται είναι ο νούμερο ένα στόχος της «σελεσάο».

Ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μίλαν στη συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα της «βασίλισσας» με την Κάντιθ, τόνισε για ακόμα μια φορά, ότι και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο Santiago Bernabeu. 

«Ο πρόεδρος είναι πολύ κοντά μου και θα είμαστε εδώ και τη νέα σεζόν χωρίς αμφιβολία, θα σεβαστούμε το συμβόλαιο που έχουμε. Πιστεύω ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να συνεχίσω», ανέφερε αρχικά, και όταν ρωτήθηκε για το ποια στιγμή στη Ρεάλ τον έκανε περήφανο είπε: 

Αισθάνομαι περήφανος για όλα. Μέχρι στιγμής ήταν μια επιτυχημένη επιστροφή και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, αλλά αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο είναι να επιστρέφω στο Βαλδεμπέμπαs κάθε μέρα για να δουλέψω.

Ο σύλλογος μου δείχνει πολλή στοργή κάθε μέρα και δεν έχω τίποτα να προσθέσει σε αυτό. Νιώθω πολύ άνετα».

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει κάτσει στον πάγκο της Ρεάλ σε δύο θητείες. Αρχικά τη σεζόν 2013-14 όπου είχε κατακτήσει το Champions League και το κύπελλο Ισπανίας, ενώ επέστρεψε τον Ιούλιο του 2021. Στη δεύτερη θητεία του κατέκτησε ξανά στο Champions League, αλλά αυτή τη φορά πήρε και το πρωτάθλημα Ισπανίας.