«Η Ναντ ολοκληρώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον ΠΑΟΚ για τον Αουγκούστο»

Ντάγκλας Αουγκούστο

i

©Intime

«Η Ναντ ολοκληρώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον ΠΑΟΚ για τον Αουγκούστο»

Sportal newsroom 13:15 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 07.08.2023

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Ντούγκλας Αουγκούστο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να ενταχθεί στη Ναντ, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ντούγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ. Πριν από μερικές εβδομάδες, προέκυψε το ενδιαφέρον της Ναντ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, προσφέροντας στον «Δικέφαλο του Βορρά» το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους αν πετύχει συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων.

Μάλιστα, η γαλλική κι έγκυρη «Equipe» αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος χαφ έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Ναντ για να συνεχίσει την καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Αυτή τη φορά δημοσίευμα της «ouest-france.fr», αναφέρει πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ντούγκλας Αουγκούστο.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει μάλιστα ότι η μεταγραφή του 26χρονου μέσου θα κοστίσει πέντε εκατομμύρια ευρώ στους Γάλλους.

«Σύμφωνα με πληροφορίες της Ouest-France, καλή πρόοδο έχει κάνει και η Ναντ για την μεταγραφή του Ντούγκλας Αουγκούστo. Ο σύλλογος που είχε συμφωνήσει με τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο για τετραετές συμβόλαιο, πλέον απομένει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με τον οποίο ολοκληρώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η μεταγραφή θα ήταν περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Δεν φεύγει αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης

Στον ΠΑΟΚ πάντως υπολογίζουν κανονικά στις υπηρεσίες του Ντούγκλας Αουγκούστο για τον επαναληπτικό με τη Χάιντουκ. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ανοίγει ξανά κουβέντα για τον Βραζιλιάνο χαφ, αν δεν βρεθεί καλύτερος αντικαταστάτης, με τον Μαξίμοβιτς να είναι ο εκλεκτός του Ραζβάν Λουτσέσκου.