Αουγκούστο στο Sportal: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου - Υπόσχομαι ότι μια μέρα θα επιστρέψω»

Ντάγκλας Αουγκούστο

i

© Intime

Αουγκούστο στο Sportal: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου - Υπόσχομαι ότι μια μέρα θα επιστρέψω»

Μάνος Τσαλγατίδης 13:32 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 10.08.2023

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μίλησε στο Sportal ενόψει της μεταγραφής του στη Ναντ και ευχαρίστησε για όλα τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του. Παράλληλα έδωσε την υπόσχεση του ότι μια μέρα θα επιστρέψει.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Το πρέσινγκ της Ναντ μοιάζει να απέδωσε καρπούς και ο Βραζιλιάνος χαφ πέταξε ήδη για τη Γαλλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Οι αντιστάσεις του «Δικεφάλου» για τον 26χρονο χαφ μοιάζουν να κάμφθηκαν, έτσι η μεταγραφή έχει δρομολογηθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Η τελευταία πρόταση του γαλλικού συλλόγου πυροδότησε και τις εξελίξεις, καθώς ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εισπράξει 5,5 εκατ. ευρώ για την πώληση του Αουγκούστο, ενώ θα κρατήσει και ένα ποσοστό 20% που αφορά πιθανή μεταπώληση του παίκτη. Μετά από 209 εμφανίσεις με απολογισμό 16 γκολ και 11 ασίστ, ο Βραζιλιάνος μέσος αφήνει την Τούμπα και ετοιμάζεται να ζήσει την περιπέτεια της Ligue 1.

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου - Δίνω την υπόσχεση ότι μια μέρα θα επιστρέψω»

Ο Αουγκούστο μίλησε στο Sportal και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και είπε πως θα τον έχει για πάντα στην καρδιά του. Επιπλέον πρόσθεσε πως δεν θα ξεχάσει όσα έζησε με την ασπρόμαυρη φανέλα ενώ έδωσε και την υπόσχεση του ότι μια μέρα θα επιστρέψει. Αναλυτικά όσα είπε ο Αουγκούστο:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για όλα! Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μου, το γεγονός πως φεύγω δεν σημαίνει πως ξεχνάω όσα έζησα με την ασπρόμαυρη φανέλα, σας δίνω την υπόσχεση μια μέρα θα επιστρέψω. Αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα για εμένα»!