Οι σκέψεις ενδεκάδας του Λουτσέσκου για τη ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Οι σκέψεις ενδεκάδας του Λουτσέσκου για τη ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:38 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 10.08.2023

Πώς αναμένεται να παραταχθεί ο Δικέφαλος κόντρα στη Χάιντουκ το βράδυ της Πέμπτης 10/8.

Στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (9/8) στο Σπλιτ και να προετοιμάζεται ψυχολογικά για το σημαντικό παιχνίδι με τους Κροάτες το βράδυ της Πέμπτης 10/8.

Σε ενδεκάδα με αλλαγές, σε σχέση με αυτή που παρατάχθηκε στην Ιερουσαλήμ προσανατολίζεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους Κοτάρσκι, Μπαμπα, Κουλιεράκη, Έκονγκ και Κεντζιόρα να έχουν το προβάδισμα για την τετράδα της αμυντικής γραμμής.

Διαφορετικό θα είναι πιθανότατα το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Χάρης Τσιγγάρας επανέρχεται στο αρχικό σχήμα, με πιθανότερο παρτενέρ του τον Φιλίπε Σοάρες,

Ο Στέφαν Σβαμπ βρίσκεται στην αποστολή, ωστόσο έχασε προπονήσεις, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν στο ισχίο τις προηγούμενες ημέρες και έτσι θα μείνει εκτός ενδεκάδας.

Ενδεχόμενο αλλαγής υπάρχει και στη μεσοεπιθετική τριάδα, με τον Τάισον να κάθεται στον πάγκο και τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κάλεντ Νάρεϊ να τη συνθέτουν.

Για τη θέση του επιθετικού, τη φανέλα βασικού διεκδικούν τόσο ο Αλί Σαμάτα, όσο και ο Μπράντον Τόμας.

Όσον αφορά τον Μαγκομέντ Οζντόεφ που βρίσκεται στην αποστολή το να πάρει χρόνο συμμετοχής θα εξαρτηθεί από την έκβαση του αγώνα. Εφόσον το παιχνίδι κυλά όπως το θέλει ο Λουτσέσκου, δεν είναι απίθανο να δοθούν λεπτά συμμετοχής στον Ρώσο μέσο.