Η Στουτγκάρδη πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με υπογραφή Γκιρασί

Η Στουτγκάρδη πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με υπογραφή Γκιρασί

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:25 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:06 - 29.05.2024

Χάρη στο τέρμα του Σερού Γκιρασί (48'), η Στουτγκάρδη απέδρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (1-0) και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, με φόντο την 33η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Στουτγκάρδη συνεχίζει την εντυπωσιακής της πορεία στη φετινή Bundesliga. Η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες πανηγύρισε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (1-0), για την 33η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη, οι «κόκκινοι» ανέβηκαν προσωρινά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 70 βαθμούς, ενώ η Άουγκσμπουργκ παρέμεινε στην 9η θέση με 39 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο 13ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Κρις Φιούριχ πήρε τη πάσα από τον Έντσο Μιλότ, μπήκε στη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τόμας Τούμπεκ.

Στο 30ό λεπτό η Στουτγκάρδη έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον Ντένιζ Ούνταβ. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έκανε το σουτ από την άκρη της περιοχής, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο και κράτησε το 0-0 στο ματς.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σερού Γκιρασί, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε ιδανικά τον Τούμπεκ για το τελικό 1-0 της Στουτγκάρδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ