Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΠΑΟΚ: «Ξεδιάντροπο να κατηγορεί τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας»

Τάσος Μπακασέτας

i

© Intime

Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΠΑΟΚ: «Ξεδιάντροπο να κατηγορεί τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας»

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:14 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 14.02.2024

Στην... αντεπίθεση πέρασε ο Παναθηναϊκός και εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση στον ΠΑΟΚ για τα όσα υποστήριξε για τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε επίθεση στον Τάσο Μπακασέτα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, με αφορμή το επεισόδιο που είχε με τον Τάισον και την αποβολή και των δύο παικτών από τον Ολλανδό ρέφερι, Άλαρντ Λίτουντ. Οι δύο παίκτες είχαν μία αψιμαχία με εκατέρωθεν χειρονομίες, με το συμβάν να προκαλεί μία γενικότερη σύρραξη στις αναμέτρηση.

Τα λεγόμενα των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά και οι υποδείξεις για τη συμπεριφορά του, έφεραν την αντίδραση της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Η οποία εξέδωσε ανακοίνωση και έσπευσε να υπερασπιστεί τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

Από το Τριφύλλι, κατηγόρησαν τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για «γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις» και έκαναν λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Είναι λυπηρό που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επαναλαμβάνει τις γνωστές θεατρικές μεθοδεύσεις της, με τις οποίες διαστρεβλώνει συστηματικά την πραγματικότητα. Είναι ιδιαίτερη ντροπή για μία ομάδα να κατηγορεί με τέτοιο ξεδιάντροπο τρόπο τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας».