Η απεργία της Τετάρτης δυσκολεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Η απεργία της Τετάρτης δυσκολεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:30 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 26.02.2024

Η απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (28/2) αποτελεί εμπόδιο για τους φίλους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που θέλουν να βρεθούν σε «OPAP Arena» και Λεωφόρο για τα ματς των ομάδων τους.

Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη (28/2) η Αθήνα θα... παραλύσει λόγω της απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ταξί. Και αυτό προκαλεί πρόβλημα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που θα θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας...

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ έπειτα από δύο ώρες είναι προγραμματισμένη η μεγάλη αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στη Λεωφόρο.

Και με την απεργία στα ΜΜΜ και στα ταξί πλέον δημιουργείται το εξής ερώτημα: Πως θα καταφέρουν οι φίλοι του Τριφυλλιού και του Δικεφάλου να δώσουν το παρών σε «Απόστολος Νικολαϊδης» και «OPAP Arena»;

Τι ισχύει με την απεργία της Τετάρτης (28/2) στα ΜΜΜ

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι απεργούν. Οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, ενώ σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα (έξοδος οχημάτων από τα αμαξοστάσια στις 8:30 π.μ.), ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00.

Επιπλέον, η Αθήνα θα μείνει και χωρίς ΗΣΑΠ και τραμ διότι 7 σωματεία συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενώ τέλος οι οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν εξαγγείλει σύμφωνα με απόφαση του Σ.Α.Τ.Α. 48ωρη απεργία (27/2 - 28/2).