Απίστευτη εικόνα στη Λιβαδειά: Ασθενοφόρο στο γήπεδο για να πάρει οπαδό που λιποθύμησε (pic & vid)

Απίστευτη εικόνα στη Λιβαδειά: Ασθενοφόρο στο γήπεδο για να πάρει οπαδό που λιποθύμησε (pic & vid)

Sportal newsroom 18:10 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 03.01.2023

Ένα ασθενοφόρο πήγε να παραλάβει οπαδό του Παναθηναϊκού από τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος λιποθύμησε μετά τη χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ.

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στη Λιβαδειά με τις αστυνομικές δυνάμεις και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να προκαλούν επεισόδια τεράστιας έκτασης στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης.

Η αρχή έγινε περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, όταν υπήρξε ρίψη δακρυγόνων από πλευράς ΜΑΤ προς τη μεριά φίλων του τριφυλλιού που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή έξω από το γήπεδο

Το δεύτερο σκέλος των επεισοδίων συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, με αποτέλεσμα ένας οπαδός να λιποθυμήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, η κατάσταση του επιδεινώθηκε τόσο που χρειάστηκε να παρέμβει ασθενοφόρο, το οποίο όμως δυσκολεύτηκε να φτάσει στον άτυχο άνδρα αφού πρώτα προπηλακίστηκε από οπαδούς των «πρασίνων».

Η κατάσταση προκάλεσε τον εκνευρισμό πολύ κόσμου, οδηγώντας μεγάλο μέρος φιλάθλων στην αποχώρηση από το γήπεδο. Πάντως τα πνεύματα ηρέμησαν και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει επανέναρξη στο ματς.