Απίθανη δήλωση Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου!»

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

© Intime

Απίθανη δήλωση Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου!»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη στη Ρουμανία και είπε μια συγκλονιστική ατάκα για τον Δικέφαλο

Συνεχίζουν να βγαίνουν κομμάτια της μεγάλης συνέντευξης του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Ρουμανία και στο τελευταίο κομμάτι που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ της πατρίδας του, το θέμα είναι αμιγώς «ασπρόμαυρο». Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλά για τον ΠΑΟΚ και το τι σημαίνει για τον ίδιο κάνοντας μια συγκλονιστική δήλωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στον ΠΑΟΚ έζησα υπέροχα χρόνια. Κερδίσαμε το νταμπλ το 2019 και το είχαμε κερδίσει και την προηγούμενη χρονιά, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά την ιστορία του κλεμμένου τίτλου. Το 2018-2019 τελειώσαμε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα.

Όταν επέστρεψα στον ΠΑΟΚ ήταν και πάλι κάτι υπέροχο γιατί φτάσαμε στους προημιτελικούς του Europa Conference League για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Παίζαμε τελικούς κυπέλλου κάθε χρόνο, κερδίζοντας δύο. Πάντα φτάναμε στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης!

Αυτό σημαίνει σκληρή βαθιά δουλειά, ακόμα κι αν δεν μπορείς να έχεις πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ποτέ δεν καταρρεύσαμε, ακόμα και  όταν υπήρχαν περίπλοκες και δύσκολες στιγμές ξέραμε πώς να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Για μένα αυτό είναι το μεγάλο επίτευγμα!

«Ο ΠΑΟΚ είναι απίστευτο συναίσθημα για μένα, δεν είναι τυχαίο που επέστρεψα στην ομάδα όπου πέτυχα όσα πέτυχα, αν και πολλοί μου είπαν να μην κάνω ξανά αυτό το βήμα. Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ γιατί ένιωαα χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου!»