Το είπε και το έκανε ο Σαββίδης -  Δώρο στον ΠΑΟΚ με την αγορά 150 στρεμμάτων για το καλύτερο προπονητικό κέντρο στα Βαλκάνια!

Το είπε και το έκανε ο Σαββίδης - Δώρο στον ΠΑΟΚ με την αγορά 150 στρεμμάτων για το καλύτερο προπονητικό κέντρο στα Βαλκάνια!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:22 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 30.12.2023

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε έκταση 150 στρεμμάτων για το νέο προπονητικό κέντρο.

Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πράξη τις υποσχέσεις του.

Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ είχε προαναγγείλει νέο προπονητικό κέντρο για τον σύλλογο, στο οποίο θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν ακόμα περισσότερα ταλέντα και φυσικά να δουλέψει η ομάδα με τις καλύτερες συνθήκες. Ένα αθλητικό κέντρο, που όπως τονίζουν στην ΠΑΕ, θα είναι το κορυφαίο στα Βαλκάνια κι από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Η οικογένεια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, κάνει δώρο στον σύλλογο ένα έργο πνοής που θα μείνει για χρόνια στην ομάδα και θα την βοηθήσει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λοιπόν, είχε μίτινγκ και με το ΔΣ, αλλά και με τους υπεύθυνους των ακαδημιών.

Πέρα από ευχές και την ανασκόπηση της χρονιάς, ζήτησε ακόμη μια φορά συσπείρωση. «Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», είπε αρχικά ο Σαββίδης.

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αγορά 150 στρεμμάτων για το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων κι από τα καλύτερα της Ευρώπης, στην περιοχή της Θέρμης.

Μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών. Έκταση που θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι νοικιασμένη. Ένα δώρο στον ΠΑΟΚ από την οικογένεια Σαββίδη!