Λουτσέσκου: «Είμαι ΠΑΟΚ και ανήκω στον ΠΑΟΚ!»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Είμαι ΠΑΟΚ και ανήκω στον ΠΑΟΚ!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε μεγάλη συνέντευξη στη Ρουμανία.

O Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε μεγάλη συνέντευξη στη Ρουμανία και μίλησε για όλα. Από τον ΠΑΟΚ και τη αγάπη του για το κλαμπ μέχρι τον Άγιο Βασίλη και το άλογο που ήθελε στο μπαλκόνι του.

Όσον αφορά τον Δικέφαλο και το νέο συμβόλαιο ανέφερε:

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε αυτή την στιγμή (σ.σ το συμβόλαιο). Δεν σας κρύβω πως κάναμε αυτή τη συζήτηση και το καλοκαίρι και πάντα έλεγα ότι εγώ είμαι ΠΑΟΚ και ότι ανήκω στον ΠΑΟΚ! Γράψαμε ιστορία και ζήσαμε μοναδικές, εκπληκτικές στιγμές, αλλά και μεγάλη απογοήτευση. Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ θέμα υπερβολικής σκέψης ή μεγάλης διαπραγμάτευσης.

Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα, δεν θα είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Και αυτό έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων. Μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ότι θέλει να συνεχίσουμε μαζί.

Μετά του είπα να ασχοληθούν οι εκπρόσωποί μας με το θέμα και θα δούμε και οι δύο τι πρέπει να κάνουμε για το νέο συμβόλαιο, γιατί είμαστε σε μια ενδιαφέρουσα στιγμή για την ομάδα και για τους οπαδούς μας».

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στο πώς πέρασε τη φετινή εορταστική περίοδο λέγοντας:

Τα Χριστούγεννα ήταν απρόσμενα όμορφα. Συνήθως προερχόμενος από αρκετό άγχος προτιμώ την ησυχία. Δεν ήταν όμως έτσι, είχαμε κάθε μέρα παιδιά στο τραπέζι! Με φόρτισε θετικά όλο αυτό. Μου αρέσει πραγματικά να δίνω δώρα. Δίνω δώρα με μεγάλη μου χαρά. Έχω μείνει παιδί, αγαπάω και λατρεύω τον Άγιο Βασίλη. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μου θα μείνει στολισμένο μέχρι και την 1η Μαρτίου. Μου αρέσει η εορταστική ατμόσφαιρα και η θετική ενέργεια των Χριστουγέννων».

Στη συνέχεια έκανε και μια αποκάλυψη για την παιδική του ηλικία και τον Άγιο Βασίλη:

Όταν ήμουν στην τρίτη δημοτικού, ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Ήμουν αρκετά μεγάλος, αλλά είχα διαφωνίες στο σχολείο με όσους είχαν μάθει πλέον από τους γονείς τους ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Είχα τα επιχειρήματά μου ωστόσο. Αυτά βασίζονταν πρωτίστως στην εμφάνιση του Άγιου Βασίλη στο σπίτι. Τις περισσότερες φορές, ο Άγιος Βασίλης ήταν ο πατέρας μου. Δεν τον αναγνώρισα ποτέ».