Η «αναγέννηση» του Μουργκ τον οδήγησε σε διάκριση

Τόμας Μουργκ

i

©intime

Η «αναγέννηση» του Μουργκ τον οδήγησε σε διάκριση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:17 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 29.12.2023

Ο Τόμας Μουργκ αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως MVP Δεκεμβρίου, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να επισημαίνει την... αναγέννηση του.

Ο Τόμας Μουργκ αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο, με τον κόσμο της ομάδας να το αναγνωρίζει και να τον επιβραβεύει με τη ψήφο του.

Όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε MVP για τον μήνα Δεκέμβρη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: 

«Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App μίλησε! Ο Τόμας Μουργκ είναι ο MVP Δεκεμβρίου. Υγιής, αναγεννημένος, κομβικός. Ο Τόμας Μουργκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φροντίζει να το αποδεικνύει με κάθε εμφάνισή του στο γήπεδο. Ο επιθετικός μέσος του Δικεφάλου τον Δεκέμβριο ήταν απολαυστικός. 

Σκόραρε τέσσερις φορές, έφτασε τα οκτώ γκολ στη σεζόν, όντας πλέον ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας, έδωσε μία ασίστ και προσέφερε ηρεμία και σιγουριά στο παιχνίδι. Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App τον επιβράβευσε και τον ανέδειξε MVP Δεκεμβρίου στη σχετική ψηφοφορία. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Γιάννης Κωνσταντέλιας , ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ».

Ο Τόμας Μουργκ βρέθηκε πολλές φορές μία ανάσα από την έξοδο, ωστόσο η... μοίρα τον ήθελε στην Τούμπα, ίσως γιατί είχε προβλέψει την «αναγέννηση». Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 29χρονος αποτελεί έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, με τη συνεισφορά του να είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Ο ίδιος μετράει ήδη οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε 21 ματς σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν, παίζοντας έτσι κομβικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα του Δικέφαλου.