Στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση Λημνιού

Δημήτρης Λημνιός

i

©intime

Στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση Λημνιού

Ο Δημήτρης Λημνιός έχει τεθεί στα υπόψιν του ΠΑΟΚ για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Στην κορυφή της ατζέντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι τα μεταγραφικά, παρότι μετά τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις του Δικεφάλου κανείς δεν φαίνεται να… πεθαίνει για (γρήγορες) προσθήκες και αυτές τις μέρες αναμένεται μια σύσκεψη… κορυφής με τον προπονητή και την ιδιοκτησία για να παρθούν οι αποφάσεις. 

Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ και εβδομάδες στην αναζήτηση ενός δεξιού μπακ με την υπόθεση του Βραζιλιάνου Ουίλιαμ να έχει υποχωρήσει, καθώς η Κρουζέιρο έχει ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του, όπως είχε δικαίωμα, ελπίζοντας ότι θα τον πουλήσει.

Στην Τούμπα έχουν κρατήσει αποστάσεις τις τελευταίες μέρες και συνεχίζουν να εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη. Πάντως, ο Ροζιέ για την ώρα δεν απασχολεί, χωρίς κανείς να μπορεί μετά βεβαιότητας ότι δεν θα απασχολήσει στο μέλλον.

Με δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου, στις συζητήσεις που έγιναν, έθεσε ως δεύτερο στόχο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έναν εξτρέμ, τις τελευταίες μέρες άρχισε να συζητιέται στην Τούμπα αρκετά έντονα το όνομα του Δημήτρη Λημνιού!

Ο 25χρονος, πλέον, μεσοεπιθετικός, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Κολωνία και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Ο δανεισμός του στην Τβέντε τον είχε βοηθήσει να επανακάμψει (33 ματς, 8 γκολ), αλλά τον Σεπτέμβριο του ’22 έπαθε ρήξη χιαστών σε ένα φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο στον Βόλο, έχασε τη σεζόν και φέτος δεν είχε τύχη στην Κολωνία κι έγραψε μόνο μια συμμετοχή με την Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής τον Σεπτέμβριο.

Η Κολωνία  άλλαξε προπονητή , αλλά αυτό δεν είναι δείχνει ότι θα αλλάξει τη… μοίρα του Λημνιού, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο κάδρο του ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου θα ήθελε στην ομάδα έναν παίκτη που τον ξέρει καλά, ξέρει τί μπορεί να δώσει και πως και η παρουσία του δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες, που με πολύ κόπο έχει βρει στην ομάδα και αυτό είναι ένα ακόμα συν για την περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ. Το συμβόλαιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού με την Κολωνία λήγει το καλοκαίρι και η επιστροφή στην Ελλάδα δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση…