Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Τάισον είναι ο καλύτερος παίκτης του γιου μου»

Τάισον - Μιρτσέα Λουτσέσκου

i

© PrtScr

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Ο Τάισον είναι ο καλύτερος παίκτης του γιου μου»

Ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τάισον.

Η παρουσία του Τάισον στο ασπρόμαυρο ρόστερ αποτελεί... ευλογία για τον Ράζβαν Λουτσέσκου κι όχι μόνο! Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ περνάει δεύτερη νιότη στην Τούμπα, καθώς οι παραστάσεις του ειδικότερα τη φετινή σεζόν είναι μοναδικές. 

Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο πολύπειρος Βραζιλιάνος έδειξε να βρίσκεται σε... δαιμονιώδη κατάσταση, ενώ αποτελεί και μία από τις σταθερές του Δικεφάλου στην ενδεκάδα.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου γνωρίζει τον Τάισον από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, αφού τον είχε για χρόνια ως παίκτη στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για τους πρώην ποδοσφαιριστές του, έσπευσε να τον αποθεώσει.

«Ο Τάισον είναι ο καλύτερος παίκτης του Ράζβαν στον ΠΑΟΚ. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω το ταλέντο του, όταν ήταν 17-18 ετών, όταν ακόμα μάθαινε τι σημαίνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ώρες, ο Τάισον γνώρισε την αποθέωση κι από τον προπονητή του και γιο του Μιρτσέα, Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Ο Τάισον είναι, πραγματικά, ένας τρομερός παίκτης. Ήρθε τον περασμένο χειμώνα στην ομάδα και χρειαζόταν μια περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Είναι αλήθεια ότι τον πήραμε και από την περίοδο των διακοπών, γιατί στη Βραζιλία το πρωτάθλημα έχει διαφορετική εξέλιξη και όταν ήρθε δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στην πατρίδα του.

Στα 36 του, μπορεί να παίζει τρεις φορές την εβδομάδα χωρίς να νιώθει κουρασμένος και να κάνει τη διαφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.