Ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει το... κουμπί του Ουάρντα: Η «ασπρόμαυρη» συνύπαρξη που οδήγησε στην κατάκτηση Κυπέλλου

Ουάρντα - Γκαρσία

i

© Intime

Ο Πάμπλο Γκαρσία γνωρίζει το... κουμπί του Ουάρντα: Η «ασπρόμαυρη» συνύπαρξη που οδήγησε στην κατάκτηση Κυπέλλου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:56 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 28.12.2023

Η επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στα γήπεδα της Super League και τα πεπραγμένα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού με τον Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι.

Ο Αμρ Ουάρντα βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού ανακοινώθηκε από τον Πανσερραϊκό πριν λίγες ημέρες. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αιγύπτιος με την ομάδα των Σερρών είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Χθες (27/12), ο 30χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα των «Λιονταριών» και πλέον ο ίδιος ετοιμάζεται ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία ενόψει της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης μετά την Πρωτοχρονιά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα προσωπικό «στοίχημα» του Ουρουγουανού τεχνικού, ο οποίος στην πρώτη συνύπαρξη στον Δικέφαλο συνεργάστηκε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά μαζί του.

© Intime

Η επιστροφή του Ουάρντα και το... Κύπελλο

Τον Δεκέμβριο του 2020 έγινε γνωστή η επιστροφή του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να ζητάει από τον Βόλο τη διακοπή του δανεισμού του. Με το καλημέρα, ο Ουάρντα μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, παίρνοντας τη φανέλα βασικού στο... σπίτι του. 

© Intime

Συνολικά σε εκείνο το εξάμηνο μέχρι και τον Μάιο του 2021, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μέτρησε τρία γκολ, δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έκλεισε τη σεζόν με τον πιο ιδανικό τρόπο, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Η «Οδύσσεια» του Ουάρντα κι ένα... τρελό καλοκαίρι γεμάτο ανατροπές

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, ήταν δίχως αμφιβολία ο Αμρ Ουάρντα. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε πολύ κοντά σε αρκετές ομάδες, με κάποιες από αυτές συμφώνησε κιόλας, ωστόσο το... σίριαλ έδειχνε να μην τελειώνει ποτέ. 

Μετά την αποχώρηση από τον Απόλλων Λεμεσού, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το δικό του «σόου». Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τη Ράζα Καζαμπλάνκα, τη Δόξα Κατωκοπιάς, την Εστεγκλάλ και τη Φάρκο, ωστόσο σε καμία από αυτές δεν... στέριωσε!

Σε ότι αφορά το πέρασμά του από την Ελλάδα, ο Ουάρντα αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Παναιτωλικού, του Ατρομήτου, του Βόλου και της Λάρισας, με την ομάδα του Περιστερίου να είναι αυτή στην οποία βρήκε την... Ιθάκη του. Συγκεκριμένα, με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων ο Αιγύπτιος επιθετικός μέτρησε συνολικά 13 γκολ και εννιά ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Κυβέρνηση: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουν πριν τις 12/2 τα γήπεδα - Η ύπαρξη συμμοριών δεν είναι ελληνικό φαινόμενο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:37 - 28.12.2023

Κυβέρνηση: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουν πριν τις 12/2 τα γήπεδα - Η ύπαρξη συμμοριών δεν είναι ελληνικό φαινόμενο»

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, μίλησε για τα μέτρα που έχουν παρθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με σκοπό την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Πλέον, ο ίδιος ανήκει στο δυναμικό του Πανσερραϊκού και η νέα συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία κρύβει το δικό της ενδιαφέρον.