«Ο Λημνιός επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Λημνιός.

i

©intime

«Ο Λημνιός επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:13 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 28.12.2023

Ο Δημήτρης Λημνιός αναμένεται να επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του γερμανικού «Kicker».

Μπορεί το 2024 να βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League και στους «16» του Conference League, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως υπάρχει ηρεμία στο μεταγραφικό κομμάτι. 

Μια από τις θέσεις που η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σκοπεύει να ψαχτεί είναι εκείνη του εξτρέμ, έστω κι αν στη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για προσθήκες. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του γερμανικού «Kicker», ο Δημήτρης Λημνιός αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού

«Σύμφωνα με πληροφορίες ο εξτρέμ της Κολωνίας πρόκειται να μετακομίσει στην Ελλάδα τον χειμώνα. Η πορεία του Έλληνα θα μπορούσε να τον οδηγήσει πίσω στον ΠΑΟΚ ή στον Παναθηναϊκό. Η Κολωνία μάλλον δεν θα έβαζε κανένα εμπόδιο στον Λημνιό», αναφέρει το δημοσίευμα. 

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει από την Κολωνία ακόμα και τον Ιανουάριο αν και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ο Λημνιός δεν έχει πάρει ούτε λεπτό φέτος με την γερμανική ομάδα, μόνο 90 λεπτά στις 30 Σεπτεμβρίου με τη δεύτερη ομάδα σε ένα 1-1 με την Άαχαεν για την Regionalliga West. Την κατώτερη κατηγορία δηλαδή.