Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ παρουσιάζεται στην Εθνική Πινακοθήκη

Παναθηναϊκός: Ο Φατίχ Τερίμ παρουσιάζεται στην Εθνική Πινακοθήκη

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:26 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 28.12.2023

Σε άλλη μία κίνηση με υψηλό συμβολισμό για τη σύνδεση Παναθηναϊκού και Αθήνας, η παρουσίαση του Φατίχ Τερίμ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Εθνική Πινακοθήκη.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν είναι ο οποισδήποτε προπονητής. Αλλά ο κορυφαίος στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου και ένα πολύ μεγάλο μέγεθος για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Με την πρόσληψη του στον Παναθηναϊκό να έχει πανευρωπαϊκό αντίκτυπο.

Ο Τούρκος προπονητής βρίσκεται στη χώρα μας από την Τετάρτη και έχει εργάζεται ήδη στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Τερίμ μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο η ΠΑΕ θα τον παρουσιάσει επίσημα.

Τα στελέχη της ΠΑΕ οργανώνουν τις εκδηλώσεις του Τριφυλλιού σε σημαντικά τοπόσημα της Αθήνας και η παρουσίαση του σπουδαίου Φατίχ Τερίμ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Από τον Παναθηναϊκό ενημέρωσαν πως η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Ίδρυμά Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης, την Παρασκευή στις 15:00.

Ο Τερίμ θα αναλύσει το όραμα του για τον Παναθηναϊκό και θα αναφερθεί στη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Υπενθυμίζεται πως οι οπαδοί του Τριφυλλιού περιμένουν να ακούσουν τον Τούρκο προπονητή με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για έναν επαγγελματία με σπουδαίο βιογραφικό και μεγάλα επιτεύγματα.