Παναθηναϊκός: Δεύτερη μέρα με Τερίμ και με ενθαρρυντικά νέα

Ο Τερίμ μιλά στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Πέμπτης

i

www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Δεύτερη μέρα με Τερίμ και με ενθαρρυντικά νέα

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:23 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 28.12.2023

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τους Τσέριν και Τζούρισιτς να ανεβάζουν ρυθμούς και περιμένει σύντομα την επιστροφή τους στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Δεύτερη προπόνηση για τον Φατίχ Τερίμ στο «Γεώργιος Καλαφάτης», μόλις λίγες ώρες μετά την πρώτη παρουσία του στο νέο εργασιακό χώρο του. Με τον Τούρκο προπονητή να δουλεύει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου.

Ο Τούρκος προπονητής ανέβασε τους ρυθμούς στο προπονητικό πρόγραμμα, για να έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των «πράσινων».

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού αφού ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με αρκετή μπάλα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και μικρές εστίες. Προφανώς, οι αλλαγές που θέλει να περάσει ο Τερίμ στο ποδοσφαιρικό στυλ της ομάδας θα συμβούν σταδιακά και δεν θα φανούν αμέσως.

Το ενθαρρυντικό για τον 70χρονο τεχνικό είναι πως σύντομα θα υπολογίζει και τους Τσέριν και Τζούρισιτς. Ο Σλοβένος και ο Σέρβος γυμνάστηκαν μόνοι τους, αλλά με υψηλή ένταση που παραπέμπει σε κανονική προπόνηση.

Ραγδαίες εξελίξεις: 25 «σκληροί» χούλιγκανς του Ολυμπιακού στο «κάδρο» της αστυνομίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:50 - 28.12.2023

Ραγδαίες εξελίξεις: 25 «σκληροί» χούλιγκανς του Ολυμπιακού στο «κάδρο» της αστυνομίας

Δικογραφία για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης σχετικά με τα επεισόδια στου Ρέντη κι άλλα περιστατικά σχηματίζει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν συνεχίζει την αποθεραπεία του και η επάνοδος του στη δράση παραμένει άγνωστη. Ο Μάγκνουσον ακολουθεί την αποκατάσταση από τη ρήξη χιαστού, ενώ απών ήταν ο Κλάινχαϊσλερ, ο οποίος έχει ταξιδέψει στην Κροατία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χάιντουκ Σπλιτ.