Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ στην Κροατία, κλείνει στη Χάιντουκ Σπλιτ

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ στην Κροατία, κλείνει στη Χάιντουκ Σπλιτ

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:30 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 28.12.2023

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ δεν προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Οι ολιγόλεπτες συμμετοχές του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και τον ΝΠΣ Βόλου, ήταν οι τελευταίες του στη Stoiximan Super League. Με τη μοίρα του Ούγγρου μέσου να μην αλλάζει ούτε με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Μάλιστα, ο Κλάινχαϊσλερ δεν ήταν καν παρών στην πρώτη προπόνηση του Τούρκου την Τετάρτη στο Κορωπί, αφού είχε ήδη αναχωρήσει για άλλες πολιτείες... 

Όπως αποκάλυψε η κροατική ιστοσελίδα «dalmatinskiportal.hr», ο Κλάινχαϊσλερ έχει ταξιδέψει στο Σπλιτ για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Χάιντουκ, έχοντας και την άδεια του Παναθηναϊκού. Αφού ήταν προφανές πως στο Τριφύλλι έκριναν ότι ο 29χρονος μέσος δεν είναι αναγκαίος στην επόμενη μέρα υπό τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Κλάινχαϊσλερ επιθυμούσε διακαώς να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, για να επανακτήσει τη θέση του στην Εθνική Ουγγαρίας και να παίξει στο Euro 2024. O Κλάινχαϊσλερ ήταν βασικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του μέχρι τον Σεπτέμβριο, όμως μετά τέθηκε εκτός πλάνων λόγω του παραγκωνισμού του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή του Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Που θα κοιμούνται οι παίκτες πριν τα ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:18 - 27.12.2023

Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή του Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Που θα κοιμούνται οι παίκτες πριν τα ματς

Νέα ήθη κι έθιμα από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τόνισε στους παίκτες ότι τους εμπιστεύονται και δεν θα διανυκτερεύουν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο πριν τους αγώνες.

Ο Κλάινχαϊσλερ φόρεσε τα πράσινα ένα χρόνο πριν, ερχόμενος από την κροατική Όσιγεκ με αντίτιμο 500.000 ευρώ. Ήταν προσωπική επιλογή του Γιοβάνοβιτς, όμως δεν καθιερώθηκε στην ενδεκάδα και αποχωρεί έχοντας 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας σκοράρει δύο γκολ.