«Ο Παναθηναϊκός πάτησε το κουμπί για τον Μπακασέτα»

Τάσος Μπακασέτας

i

© intime

«Ο Παναθηναϊκός πάτησε το κουμπί για τον Μπακασέτα»

Γιώργος Σακελλαρίου 10:05 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 28.12.2023

Επιμένουν οι Τούρκοι πως ο Παναθηναϊκός θα πιέσει για να πάρει τώρα τον Τάσο Μπακασέτα από την Τράμπζονσπορ.

Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Τάσο Μπακασέτα και τον Παναθηναϊκό πληθαίνουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα, ο «Παναθηναϊκός πάτησε το κουμπί για τον διεθνή άσο» και κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να ενισχυθεί και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έπειτα από 14 χρόνια.

Αναλυτικά όσα γράφουν οι Τούρκοι: «Η ελληνική ομάδα, που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ως πρωτοπόρος πέρυσι, έχασε την πρώτη θέση από την ΑΕΚ στο φινάλε. Οι πράσινοι πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά τον ΠΑΟΚ συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς σε 15 αγωνιστικικές.

Πατήθηκε, λοιπόν, το κουμπί για τον Μπακασέτα και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο με την Τράμπζονσπορ λήγει στο τέλος της σεζόν, απέρριψε και τις δύο προτάσεις που του έγιναν από την ομάδα της Τραπεζούντας. Ο σύλλογος της Μαύρης Θάλασσας σχεδιάζει να διαπραγματευτεί ξανά με τον Έλληνα παίκτη στο τέλος της περιόδου.

Για τον Μπακασέτα, που θέλει να παίξει σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα, πρώτος έρχεται ο Παναθηναϊκός που πιέζει για να πετύχει αυτόν τον στόχο στη χώρα του. Η Τράμπζονσπορ που δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τη σεζόν όπως ήθελε και κάνει σχέδια πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν, είναι ανοιχτή σε προσφορές για τους παίκτες της.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπακασέτας δεν έχει ανταποκριθεί ακόμη θετικά στην επιθυμία να συνεχίσει στην Τράμπζονσπορ».

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης