Εκτίναξη στα social media του Παναθηναϊκού με Τερίμ - Χιλιάδες followers σε λίγες ώρες μέτρησε το «τριφύλλι»

Εκτίναξη στα social media του Παναθηναϊκού με Τερίμ - Χιλιάδες followers σε λίγες ώρες μέτρησε το «τριφύλλι»

Sportal newsroom 23:06 - 27.12.2023

Οι λογαριασμοί του Παναθηναϊκού στα social media αυξήθηκαν με την πρόσληψη του Τούρκου τεχνικού Φατίφ Τερίμ.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι αναμφίβολα ένας προπονητής με τεράστια φήμη.

Στην Τουρκία έγραψε ιστορία, κατέκτησε τίτλους και γι' αυτό τον αποκαλούσαν «αυτοκράτορα». 

Η άφιξή του στον Παναθηναϊκό έγινε θέμα σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Τουρκία η συνεργασία του με τους «πράσινους» ήταν πρώτο θέμα. Στη Γαλατά λατρεύεται και φυσικά ο πληθυσμός της χώρας είναι τέτοιος που μπορεί να αυξήσει τη δυναμική μίας ομάδας στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αλλά έχει 2,3 εκατ. ακολούθους στο instagram.

Τους τετραπλάσιους από το «τριφύλλι», που όμως είδε σε μία μέρα να εκτοξεύονται οι followers. Οι «πράσινοι» ήταν λίγο πάνω από το μισό εκατομμύριο ακολούθους στο instagram πριν προσλάβει τον Τούρκο τεχνικό και το βράδυ της Τετάρτης μετρούσε 607.000 followers! Ενδεικτικό είναι ότι ο συνεργάτης του στον Παναθηναϊκό, ο Μερτ Τσετίν, που ήταν μεταφραστής στη Γαλατά και θα έχει ανάλογο ρόλο και στην Αθήνα έχει 660.000 ακόλουθους.

Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή του Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Που θα κοιμούνται οι παίκτες πριν τα ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:18 - 27.12.2023

Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή του Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Που θα κοιμούνται οι παίκτες πριν τα ματς

Νέα ήθη κι έθιμα από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τόνισε στους παίκτες ότι τους εμπιστεύονται και δεν θα διανυκτερεύουν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο πριν τους αγώνες.

Στο twitter ο Τερίμ έχει 58 αναρτήσεις, αλλά και 1,4 εκατομμύρια ακόλουθους. Ο Παναθηναϊκός επίσης σε μία μέρα έσπασε τα φράγμα των 100.000 ακολούθων και πλέον είναι πάνω από τις 105.000. Σε ό,τι αφορά το facebook οι πράσινοι έχουν 328.000 followers, ενώ στο tik tok μετρούν 112.000.

Δείτε ενδεικτικά τους followers Παναθηναϊκού και Τερίμ