To «αντίο» του Ιωαννίδη στον Ιβαν Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστώ για όλα»

Ο Γιοβάνοβιτς και ο Ιωαννίδης

i

© Intime

To «αντίο» του Ιωαννίδη στον Ιβαν Γιοβάνοβιτς: «Ευχαριστώ για όλα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:49 - 27.12.2023

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Ανάμεσά τους και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος είπε το δικό του «αντίο» στον Σέρβο τεχνικό.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Ιβαν Γιοβάνοβιτς με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το απόγευμα της Τρίτης (26/12) οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν τη λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο και λίγο αργότερα ανακοίνωσαν τον Φατίχ Τερίμ, ως τον νέο προπονητή τους. 

Βέβαια, ο Γιοβάνοβιτς αγαπήθηκε από τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και αρκετοί από αυτούς έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν. Το δικό του «αντίο» είπε και ο Φώτης Ιωαννίδης, μέσω ανάρτησης στα social media που ανέφερε τη φράση: «Ευχαριστώ για όλα».

© Instagram

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Χουάνκαρ για τον Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό εδώ και περίπου μία μέρα μετά από 2,5 χρόνια που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. Αντικαταστάτης του Σέρβου είναι ο Φατίχ Τερίμ ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) προκειμένου να αναλάβει τους «πράσινους».

Κάπως έτσι ο Χουάνκαρ με μία κοινή φωτογραφία με τον Γιοβάνοβιτς είπε το δικό του «αντίο» στον Σέρβο τεχνικό, χωρίς ωστόσο να γράψει κάτι παραπάνω. Ο Ισπανός ήταν ένας από τους παίκτες που ανέβηκαν επίπεδο με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και κάπως έτσι ο Χουάνκαρ έδειξε την ευγνωμοσύνη του προς τον 61χρονο.

© Instagram