Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Επίσημο: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:36 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 26.12.2023

Επίσημα παρελθόν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς, όπως γνωστοποίησε η ομάδα με ανακοίνωσή της.

Ήταν θέμα χρόνου και τελικά έγινε πράξη. Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως ο Σέρβος αποτελεί πλέον παρελθόν.

Νωρίτερα, μέσα στη μέρα (26/12), έγινε γνωστό πως ο σύλλογος τα βρήκε σε όλα με τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος και θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό του κλαμπ. Ο ίδιος, μάλιστα, υποστήριξε πως ξεκινάει άμεσα προπονήσεις, καλύπτοντας έτσι γρήγορα το κενό που θα αφήσει ο προκάτοχός του. 

Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς: Οι αιτίες του αιφνιδιαστικού διαζυγίου και το τάιμινγκ της αλλαγής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:01 - 26.12.2023

Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς: Οι αιτίες του αιφνιδιαστικού διαζυγίου και το τάιμινγκ της αλλαγής

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και το Sportal εξηγεί γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος προέβη σε αυτή την αιφνιδιαστική απόφαση με τη πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός και Γιοβάνοβιτς συμπορεύθηκαν για 2,5 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα το Τριφύλλι έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2022 και επανήλθε στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων εφέτος με τη συμμετοχή στο Europa League. Συνολικά καθοδήγησε σε 113 αγώνες την ομάδα, μετρώντας 64 νίκες.

Ευχαριστούμε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο, οδηγώντας την ομάδα σε ανοδική πορεία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής τους. Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν».