Στιγμές που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έζησε πολύ έντονα ως προπονητής του Παναθηναϊκού (vids)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

©intime

Στιγμές που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έζησε πολύ έντονα ως προπονητής του Παναθηναϊκού (vids)

Sportal newsroom 16:43 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 26.12.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και το Sportal σας παρουσιάζει μερικές στιγμές που έζησε πολύ έντονα ο Σέρβος ως προπονητής του Τριφυλλιού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες που από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ βγήκαν αληθινές και έχουμε πλέον οριστικά αλλαγή εποχής στους πράσινους με απόφαση Αλαφούζου.

Ο διοιηκτικός ηγέτης του Τριφυλλιού έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον σπουδαίο Τούρκο προπονητή, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο και ήδη λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περάσει την πόρτα της εξόδου της Λεωφόρου μετά από περίπου 2,5 χρόνια στον πράσινο πάγκο, στον οποίο δεδομένα έζησε και καλές, αλλά και κακές στιγμές.

Με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σας παρουσιάζουμε μερικές από τις στιγμές που ο Σέρβος τεχνικός έζησε πολύ έντονα όντας στον πράσινο πάγκο.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: