Η εταιρεία του Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού

Ατζούν

i

© Instagram

Η εταιρεία του Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 18:23 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 26.12.2023

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως η συνδρομητική πλατφόρμα EXXEN του Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού λόγω του Φατίχ Τερίμ.

Σαν βόμβα έσκασαν οι πληροφορίες που άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ, οι οποίες βγήκαν αληθινές και πλέον έχουμε αλλαγή εποχής στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον έμπειρο Τούρκο προπονητή για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι δε θα συνεχίσει στον σύλλογο και ήδη λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Ο Τούρκος τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα έχοντας σπουδαία καριέρα στην πλάτη του. Το βιογραφικό του ζυγίζει... τόνους, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την επιστροφή του στους πάγκους...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μουσταφά Γκιοκσέλ, η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα EXXEN, ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζαλί, ενδιαφέρεται να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αναμετρήσεων του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ η εταιρεία του Ατζούν έχει ξεκινήσει ήδη διαδικασία διαπραγματεύσεων, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης.