Απίθανο «τρολάρισμα» της Φούλαμ για την αποβολή του Ζοάο Φέλιξ στη μεταξύ τους αναμέτρηση
i

Ζοάο Φέλιξ/ Screenshot via Chelsea FC's youtube channel

Απίθανο «τρολάρισμα» της Φούλαμ για την αποβολή του Ζοάο Φέλιξ στη μεταξύ τους αναμέτρηση

Πάνος Μαλακτάρης • 13:01 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο διαχειριστής του twitter των cottagers ήταν σε μεγάλα κέφια χτες βράδυ, δημοσιοποιώντας ένα tweet το οποίο ωστόσο μετά από λίγη ώρα «κατέβηκε»

Το μελάνι από την ανακοίνωση του δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν του Πορτογάλου άσσου από την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει ακόμη στεγνώσει όπως λέμε. Κι όμως, ο νεαρός πρόλαβε να γίνει ήδη αρνητικός πρωταγωνιστής στην εκ νέου ήττα της Τσέλσι, αυτή τη φορά στα χέρια της Φούλαμ. Οι μπλε μάλιστα βρέθηκαν να χάνουν από το ημίχρονο, το 2ο μέρος ξεκίνησε ιδανικά με την ισοφάριση του Κουλιμπαλί στο 47ο λεπτό, δέκα λεπτά μετά ωστόσο, ήρθε η καταστροφή. 

Ο Φέλιξ με ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο τάκλιν επάνω στον Τετέ αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ντέιβιντ Κουτ, αφήνοντας στο ντεμπούτο του την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Κάτι που τελικά πλήρωσε δεχόμενη στο 73' το γκολ (2-1) από τον Κάρλος Βινίσιους, σκορ το οποίο και δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Τι έκανε λοιπόν το account της Φούλαμ στο twiiter; Αρχικά θυμίζουμε την γκάφα που είχε κάνει η Τσέλσι στο αντίστοιχο δικό της κατά την ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη, όταν τον καλωσόρισε στα Ισπανικά αντί για τα Πορτογαλικά.   

Screenshot from Fulham FC's official twitter account

Αυτή τη γκάφα αποφάσισε να συνεχίσει η Φούλαμ με ένα επικό tweet, το οποίο λιτά ανέφερε #AdiosJoao, «τρολάροντας» -επίσης στα Ισπανικά- το #HolaJoao της Τσέλσι, με αφορμή την αποβολή του. Το tweet έμεινε για λίγη μόνο ώρα ονλάιν μιας και αποφασίστηκε να το «κατεβάσουν», ωστόσο όπως πάντα συμβαίνει με οτιδήποτε αναρτάται στο διαδίκτυο, δε χάνεται, αφού πρόλαβαν και το είδαν ουκ ολίγοι χρήστες.

Αναμφισβήτητα ακόμα μια επίδειξη αγνού, φλεγματικού Βρετανικού χιούμορ, πάντα σε κόσμια πλαίσια αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα σκωπτικό, ακριβώς όπως συνηθίζεται στο «νησί». Το δε γεγονός ότι «κατέβηκε», είναι απλώς μία ακόμα επιβεβαίωση της εποχής της άκρατης πολιτικής ορθότητας στην οποία ζούμε, η οποία αφήνει πραγματικά ελάχιστα περιθώρια για πλάκες και πειράγματα, ακόμα κι αν αυτά είναι τόσο πετυχημένα όπως αυτό της Φούλαμ. Ας κλείσουμε λοιπόν κι εμείς χιουμοριστικά, σε πείσμα αυτής της τάσης.