Τι κοινό έχει ο Ζοάο Φέλιξ με τον Ντάργουιν Νούνιες; (vids)
i

Ζοάο Φέλιξ/PrtScr

Τι κοινό έχει ο Ζοάο Φέλιξ με τον Ντάργουιν Νούνιες; (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:28 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 13.01.2023

Ο Ζοάο Φέλιξ έκανε ένα... εφιαλτικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Τσέλσι θυμίζοντας Ντάργουιν Νούνιες.

Ο Ζοάο Φέλιξ έγινε μοιραίος για την Τσέλσι στο ματς με τη Φούλαμ. Ο 23χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μπλε» και κατάφερε να γράψει ιστορία. 

Το δράμα συνεχίζεται για την Τσέλσι, ηττήθηκε και από την Φούλαμ
PREMIER LEAGUE

23:59 - 12.01.2023

Το δράμα συνεχίζεται για την Τσέλσι, ηττήθηκε και από την Φούλαμ

Ακόμη μια κακή εμφάνιση από την τραγική Τσέλσι, που γνώρισε την ήττα από τη Φούλαμ με 2-1 στο «Craven Cottage». Ντεμπούτο με κόκκινη κάρτα για τον Ζοάο Φέλιξ και... «Θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» από τον κόσμο.

Ο Πορτογάλος φορ αποβλήθηκε στο 58ο λεπτό του αγώνα και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων, που αποβάλλεται στο ντεμπούτο του στην Premier League. Μολονότι ο Ζοάο Φέλιξ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής μέχρι την ώρα της αποβολής του. Ο Πορτογάλος έκανε «μαύρο» ντεμπούτο και η Τσέλσι ηττήθηκε με 2-1. 

https://www.youtube.com/watch?v=2_KFr5k8nrs

Λίγους μήνες νωρίτερα κάτι ανάλογο είχε κάνει ο Ντάργουιν Νούνιες. Συγκεκριμένα στις 15 Αυγούστου 2022 η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League. 

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχασε την ψυχραιμία του, χτύπησε τον Άντερσεν και αποβλήθηκε στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Γιουργκεν Κλοπ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους «Glaziers».