Ζοάο Φέλιξ: Η πρώτη του προπόνηση με τη Τσέλσι προβλημάτισε τους οπαδούς (vid)
i

Ζοάο Φέλιξ/©Chelsea FC

Ζοάο Φέλιξ: Η πρώτη του προπόνηση με τη Τσέλσι προβλημάτισε τους οπαδούς (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:57 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Πορτογάλος διεθνής διαπίστωσε το πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της αγγλικής ομάδας.

Ο Ζοάο Φέλιξ έγινε κάτοικος Λονδίνου μέχρι το καλοκαίρι. Η Τσέλσι δαπάνησε περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει ως δανεικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να ανακάμψει αγωνιστικά στο υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. 

Η επική γκάφα της Τσέλσι στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Ζοάο Φέλιξ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:38 - 11.01.2023

Η επική γκάφα της Τσέλσι στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Ζοάο Φέλιξ

Η ανακοίνωση του δανεισμού του Ζοάο Φέλιξ έγινε με ένα επίσημο «τιτίβισμα» στο twitter, ωστόσο ένα μικρό μα σημαντικό λάθος ανάγκασε τους υπεύθυνους να το κατεβάσουν μετά από λίγη ώρα

Οι οπαδοί της Τσέλσι είδαν τα πλάνα και διαπίστωσαν την απογοήτευση του Φέλιξ όταν προσπάθησε χωρίς επιτυχία να κάνει το ένα-δυο με συμπαίκτη του. Δεν πήρε πίσω την μπάλα και φάνηκε η απογοήτευση του. Οι οπαδοί των «μπλε» εξέφρασαν ήδη τις ανησυχίες τους για το αν θα ταιριάξει στην ομάδα. Παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν μπορεί ποτέ να πάρει αυτή την πάσα. Δεν εκπλήσσομαι», «Περίμενε ένα-δύο στην πρώτη προπόνηση. Τελειώσαμε», «Δεν ξέρει σε ποια ομάδα έχει έρθει.»

Σήμερα η Τσέλσι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φούλαμ σε εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί περιμένουν το ντεμπούτο του Ζοάο Φέλιξ αλλά χθες ο προπονητής Γκρέιαμ Πότερ δεν άνοιξε τα χαρτιά του.