Διάσημη πιτσαρία «τρολάρει» τον Νούνιες για τις χαμένες ευκαιρίες κόντρα στην Μπρέντφορντ (pic & vid)
i

Νιούνεζ/Via twitter

Διάσημη πιτσαρία «τρολάρει» τον Νούνιες για τις χαμένες ευκαιρίες κόντρα στην Μπρέντφορντ (pic & vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:39 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 03.01.2023

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Μπρέντφορντ με τον Ντάργουιν Νούνιες να μπαίνει στο «στόχαστρο» για ακόμη μια φορά.

Δεν τον θέλει... με τίποτα η μπάλα τον Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ για την 18η αγωνιστική της Premier League είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους «ρεντς». Δεν τα κατάφερε όμως. 

Με αφορμή την ήττα της Λίβερπουλ με 3-1 από τις «μέλισσες» και τη χαμένη ευκαιρία του Νόυνιες, γνωστή πιτσαρία στην Αγγλία τρόλαρε στα social media τον Ουρουγουανό φορ των «ρεντς» με την ανάρτηση να γίνεται viral σε χρόνο ρεκόρ.

«Συγγνώμη αν χάσαμε κάποια παραγγελία σας σήμερα, είναι επειδή ξεκίνησε αυτό το παιδί», έγραψε στο Twitter η «Domino's Pizza. 

Ο Νούνιες μετά τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι από τη Μπενφίκα έναντι 80 εκατομμύριων ευρώ, έχει βρεθεί αρκετές φορές στο «στόχαστρο» λόγω της «αστοχίας» του σε μεγάλες ευκαιρίες. O Τύπος μάλιστα ήδη να κάνει λόγο για μια αποτυχημένη μεταγραφή. Από τη μεριά του ο Γιούργκεν Κλοπ στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του και θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να βρει δίχτυα ξανά.