Τσιμίκας: «Θέλω να δίνω τα πάντα στην Λίβερπουλ είτε παίζω ένα είτε 90 λεπτά» (vid)
i

Κώστας Τσιμίκας/©Intime

Τσιμίκας: «Θέλω να δίνω τα πάντα στην Λίβερπουλ είτε παίζω ένα είτε 90 λεπτά» (vid)

Κώστας Τόπας 13:34 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 02.01.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας με αφορμή την 50η συμμετοχή του στην Λίβερπουλ, κλήθηκε να μιλήσει για την πορεία τους στους «Reds» αλλά και για τους επόμενους στόχους του.

Ο 26χρονος Έλληνας αμυντικός πήρε τη θέση του Ρόμπερτσον στο 62ο λεπτό του αγώνα με την Λέστερ και με αυτόν τον τρόπο έφτασε τις 50 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων».

Ο Greek Scouser, ο οποίος έχει απολογισμό 11 ασίστ με τους «Reds» μίλησε γι' αυτό το σπουδαίο επίτευγμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να δώσει ακόμα περισσότερα στην Λίβερπουλ.

«Πάντα ανυπομονώ να παίζω μερικά λεπτά. Για μένα, είναι το πιο σημαντικό πράγμα ως ποδοσφαιριστής.Πάντα δίνω τα πάντα για να παίξω, στις προπονήσεις και όταν μπαίνω ως δευτερεύων. Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι. Πάντα νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ σε αυτήν την ομάδα και σε αυτήν την οικογένεια, με αυτούς τους οπαδούς. Ελπίζω να έρχονται όλο και περισσότεροι.

 Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο από πλευράς μου. Να δίνω τα πάντα όποτε παίζω, αν είναι ένα λεπτό ή αν είναι 90', είμαι πάντα εκεί και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος Έλληνας διεθνής μπακ, ο οποίος κοστολογείται με 18 εκατομμύρια ευρώ και είναι στην κορυφή της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που έχουν την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία.

Ακριβοί μου Έλληνες (vids)
PREMIER LEAGUE

09:44 - 31.12.2022

Ακριβοί μου Έλληνες (vids)

Κώστας Τσιμίκας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι οι παίκτες οι οποίοι έχουν την υψηλότερη χρηματιστηριακή αγορά, βάσει transfermarkt.

Επειτα κλήθηκε να σχολιάσει τον επόμενο αγώνα της Λίβερπουλ στην Premier League, κόντρα στη Μπρέντφορντ.

«Όλες οι ομάδες της Premier League είναι αρκετά δυνατές. Η Μπρέντφορντ φέτος έκανε πολύ καλή δουλειά. Aνυπομονούμε πολύ για αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι όλοι μας θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την Μπρέντφορντ και ελπίζω να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό θέλουμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε».