Το δράμα συνεχίζεται για την Τσέλσι, ηττήθηκε και από την Φούλαμ
i

Γουίλιαν / © Photo by Ryan Pierse/Getty Images/Ideal Images

Το δράμα συνεχίζεται για την Τσέλσι, ηττήθηκε και από την Φούλαμ

Sportal newsroom 23:59 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 13.01.2023

Ακόμη μια κακή εμφάνιση από την τραγική Τσέλσι, που γνώρισε την ήττα από τη Φούλαμ με 2-1 στο «Craven Cottage». Ντεμπούτο με κόκκινη κάρτα για τον Ζοάο Φέλιξ και... «Θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» από τον κόσμο.

Ούτε ο Ζοάο Φέλιξ δεν έφερε την... άνοιξη στην Τσέλσι! Οι «μπλε» γνώρισαν την ήττα (2-1) και από τη φορμαρισμένη Φούλαμ, με τον Πορτογάλο να ξεκινάει βασικός μια μέρα μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του και να δέχεται κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του.

Έτσι, η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ έμεινε στη 10η θέση και στο -10 από την 4άδα, με την κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, αφού ακόμα και ο κόσμος ξέσπασε κατά τη διάρκεια του ματς, φωνάζοντας «Θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας».

Από την άλλη, η Φούλαμ έφτασε στην τέταρτη διαδοχική της νίκη και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με τον Φέλιξ να δείχνει την ποιότητα του από τα πρώτα μόλις λεπτά συμμετοχής του στην Premier League. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του ματς, προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γουίλιαμ να πληγώνει την πρώην στο 25ο λεπτό για το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 47', η ομάδα του Πότερ έφερε το ματς στα ίσια, με τον Κουλιμπαλί να παίρνει το ριμπάουντ έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57ο λεπτό ο Ζοάο Φέλιξ αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, αφού έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν πάνω στον Τέτε και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι συμπολίτες εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και με μια κεφαλιά του Βινίσιους στο 75' διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Φούλαμ: Λένο, Τετέ, Ανταραμπιόγο, Ριμ, Ρόμπινσον, Ριντ(68’ Κέρνι), Παλίνια, Α. Περέιρα(90+3 Τζέιμς), Ντεκορντόβα-Ριντ(68’ Γουίλσον), Κάρλος Βινίσιους(90+3 Τσάλομπα), Γουίλιαν(83’ Σόλομον)

Τσέλσι: Κέπα, Τσαλόμπα(79’ Τσουκουεμέκα), Σίλβα, Κουλιμπαλί, Αθπιλικουέτα, Μάουντ(79’ Ζιγιές), Κόβασιτς(79’ Γκάλαχερ), Ζακάρια(56’ Ζορζίνιο), Χόλ(79’ Κουκουρέγια), Χάβερτς, Ζοάο Φέλιξ