Απίθανος Εμπαπέ: Έτρεξε και άρπαξε το τρόπαιο για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του (vid)

Απίθανος Εμπαπέ: Έτρεξε και άρπαξε το τρόπαιο για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ όντας ανυπόμονος να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του Super Cup, άρπαξε το τρόπαιο από τα χέρια του ανθρώπου που το μετέφερε.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Λι Κανγκ και Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Super Cup Γαλλίας, επικρατώντας στο «Παρκ ντε Πρενς» με 2-0 της Τουλούζ

Η 28η διοργάνωση του «Trophee des Champions» κρίθηκε από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο για το 2024 και τον Ισπανό τεχνικό τον πρώτο του τίτλο από το περασμένο καλοκαίρι όταν ανέλαβε τα ηνία των πρωτοπόρων της Ligue 1. 

Η Παρί στέφθηκε για 12η φορά τροπαιούχος, επεκτείνοντας το αήττητο σε 9 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6 νίκες, 3 ισοπαλίες). Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Λι Κανγκ από ασίστ του Ντεμπελέ, για να «καθαρίσει» το ματς ο Κιλιάν Μπαπέ στο 44΄ από πάσα του Μπαρκολά

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ένα αστείο σκηνικό έλαβε χώρα. Συγκεκριμένα ο Κιλιάν Εμπαπέ όντας ανυπόμονος να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του Super Cup, άρπαξε το τρόπαιο από τα χέρια του ανθρώπου που το μετέφερε και έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο. 

Σκάνδαλο στην Παρί: Ερευνάται για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ
LIGUE 1

11:57 - 04.01.2024

Σκάνδαλο στην Παρί: Ερευνάται για φοροδιαφυγή στην μεταγραφή του Νεϊμάρ

Η γαλλική δικαιοσύνη επισημαίνει ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, Ουγκ Ρενσόν, μπόρεσε να κάνει ελιγμούς ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν να αποκτήσει φορολογικά πλεονεκτήματα καταβάλλοντας τη ρήτρα των 222 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπαρτσελόνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: