Απίθανος Λουτσέσκου σε άπταιστα ελληνικά: «Μερικές φορές κάνουμε μεγάλες μαλ@@@ στο 93’» (vid)

Απίθανος Λουτσέσκου σε άπταιστα ελληνικά: «Μερικές φορές κάνουμε μεγάλες μαλ@@@ στο 93’» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:49 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 01:05 - 27.10.2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τα όσα έγιναν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης της Αμπερντίν με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μαθαίνει από τέτοιου είδους καταστάσεις.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη στο 58ο λεπτό, πληρώνοντας ένα καταστροφικό δεκάλεπτο, όμως είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έφτασε σε μία μυθική ανατροπή, με τον Στέφαν Σβαμπ να την υπογράφει με buzzer beater στο 90+6', σημειώνοντας το 3-2.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τα όσα έγιναν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης της Αμπερντίν με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μαθαίνει από τέτοιου είδους καταστάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός: 

«Ήταν αγώνας που έπρεπε να κερδηθεί. Είχαμε φάσεις και στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν τρελά πράγματα. Συνεχίσαμε να πιστεύουμε και τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το παιχνίδι στο «Pittodrie Stadium». 

Τα highlights από τη νίκη-ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν (vid)
CONFERENCE LEAGUE

00:38 - 27.10.2023

Τα highlights από τη νίκη-ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν (vid)

Με συγκλονιστικό τρόπο ο ΠΑΟΚ πήρε το «διπλό» με 3-2 κόντρα στην Αμπερντίν και είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσει την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Και πρόσθεσε: «Όλα είναι δύσκολα πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί και στα 90 λεπτά. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτές τις καταστάσεις».