Από σήμερα σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν

Παλίκουτσα και Τερζής

i

© Intime

Από σήμερα σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα εκκινεί το πλάνο για τις αναγκαίες προσθαφαιρέσεις στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, δίνοντας ένα πρώτο περίγραμμα στη σημερινή (14:00) συνέντευξη τύπου.

Η σεζόν για τον Αρη ολοκληρώθηκε με την ισοπαλία στη Λεωφόρο και από σήμερα… σηκώνουν τα μανίκια, Καρυπίδης, Παλίκουτσα και τεχνικό τιμ για να σχεδιάσουν αρχικά και εν συνεχεία να υλοποιήσουν τον προγραμματισμό για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ήδη αρκετοί παίκτες έχουν αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και ως την Τετάρτη θα αναχωρήσουν και οι υπόλοιποι.

Το μπαλάκι απο σήμερα περνάει στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα που θα επωμιστεί το βάρος των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ. Διατηρώντας όσους έχουν κριθεί αναγκαίοι για τον Αρη της επόμενης σεζόν και ταυτόχρονα με την υποχρέωση να απαλλαγεί από τα βαρίδια. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη κατασταλάξει στον βασικό άξονα των αποχωρήσεων, έχοντας πάρει και το ΟΚ από τον Θόδωρο Καρυπίδη, αφού με αρκετούς από αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαιο, θα απαιτηθούν διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα, έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά επαφών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, θέλοντας να προχωρήσει στο επόμενο διάστημα και στις πρώτες συμφωνίες, αφού γνωρίζει που πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ και ότι πρέπει να κινηθεί με ταχύτητα, λόγω του γεγονότος ότι ο Άρης θα εκκινήσει νωρίς και φέτος (27/7) τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ενα περίγραμμα της φιλοσοφίας που θα ακολουθήσει ο ίδιος και το club στις καλοκαιρινές μεταγραφές, θα το δώσει ο Κροάτης σήμερα το μεσημέρι (14:00) στη συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει.