Από τις αποδοκιμασίες στην αποθέωση: Ονάνα και Μαγκουάιρ κέρδισαν για πρώτη φορά το χειροκρότημα (vids)

Αντρέ Ονάνα και Χάρι Μαγκουαίρ

Από τις αποδοκιμασίες στην αποθέωση: Ονάνα και Μαγκουάιρ κέρδισαν για πρώτη φορά το χειροκρότημα (vids)

Κώστας Τόπας 08:26 - 25.10.2023

Ο Αντρέ Ονανά και ο Χάρι Μαγκουάιρ αποθεώθηκαν ίσως για πρώτη φορά όσο είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τους φίλους της ομάδας μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν κόντρα στη Κοπεγχάγη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή σεζόν στο Champions League καθώς κέρδισε την Κοπεγχάγη με 1-0 το βράδυ της Τρίτης (24/10). Ο Χάρι Μαγκουάιρ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα στο 72ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι στις καθυστερήσεις μετά το αδέξιο τάκλιν του Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ. Ωστόσο, ο Αντρέ Ονάνα φώναξε «παρών» και κράτησε ανέπαφη την εστία του, χαρίζοντας παράλληλα το τρίποντο για τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι δύο μεγάλοι ήρωες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ και Αντρέ Ονάνα αποχώρησαν μαζί από τον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Και καθώς κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων» αποθέωσε τους δύο ποδοσφαιριστές, με τον κεντρικό αμυντικό και τον έμπειρο πορτιέρε να κερδίζουν για πρώτη φορά το χειροκρότημα από τους φίλους του συλλόγου, για πρώτη φορά...

«Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουμε στον όμιλο του Champions League. Οσον αφορά το πέναλτι, απλώς κάνω τη δουλειά μου», τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Ονάνα.

Ο Άγγλος αμυντικός πρόσθεσε: «Απίστευτο ματς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, αλλά βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο πολύ καλύτεροι. Είμαι πραγματικά περήφανος και ευχαριστημένος με τον τρόπο που έχω ενεργήσει τους τελευταίους 6-12 μήνες», είπε. «Μου δόθηκε μια ευκαιρία τώρα και θέλω απλώς να είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να επιστρέψω αυτόν τον σύλλογο εκεί που θα έπρεπε να είναι».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τρίτη θέση του Ομίλου Α, με τρεις βαθμούς, έναν λιγότερο από τη δεύτερη Γαλατασαράι.