Αποκαλύψεις του Άμραμπατ για τον αδερφό του - «Τον ήθελαν ευρωπαϊκά μεγαθήρια»

Νορντίν Άμραμπατ

i

©intime

Αποκαλύψεις του Άμραμπατ για τον αδερφό του - «Τον ήθελαν ευρωπαϊκά μεγαθήρια»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:38 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 26.03.2023

Ο άσος της ΑΕΚ Νόρντιν Άμραμπατ υποστήριξε ότι ο αδερφός του Σοφιάν απασχόλησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ έκανε ένα τρομερό Μουντιάλ.

Ο μέσος του Μαρόκου έκλεψε την παράσταση και ο αδερφός του και άσος της ΑΕΚ Νόρντιν Άμραμπατ προχώρησε σε αποκαλύψεις στην ολλανδική τηλεόραση.

Ο Νόρντιν υποστήριξε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από συλλόγους μεγαθήρια στην Ευρώπη. Ο Σοφιάν, ο οποίος παίζει στη Φιορεντίνα φέρεται να ήταν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μπαρτσελόνα και της Τσέλσι. Στην εκπομπή του ολλανδικού ESPN, λοιπόν, φιλοξενήθηκε ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ κι αναφέρθηκε στις τρεις ομάδες που προσπάθησαν να αποκτήσουν τον αδερφό του από τη Φιορεντίνα τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Χαρακτηριστικά είπε: «Μπορώ να πω τις τρεις ομάδες που είχαν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον τις 2-3 τελευταίες μέρες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν αγοράς. Αλλά η Φιορεντίνα δεν το δέχτηκε. Η Μπαρτσελόνα επίσης επιθυμούσε τον δανεισμό του, αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων χωρίς οψιόν αγοράς. Ο τρίτος σύλλογος ήταν η Τσέλσι».