Απολογήθηκε για το απρεπές σχόλιο για τον Τζέραρντ ο Γκουαρδιόλα: «Ντρέπομαι για τον εαυτό μου...» (vids)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Απολογήθηκε για το απρεπές σχόλιο για τον Τζέραρντ ο Γκουαρδιόλα: «Ντρέπομαι για τον εαυτό μου...» (vids)

Κώστας Τόπας 14:48 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 14.02.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλησε να απολογηθεί για το ειρωνευτικό σχόλιο που έκανε προ ημερών για τον Στίβεν Τζέραρντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 της Άστον Βίλα και μετά το τέλος του αγώνα όπως ήταν λογικό οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία στη συνέντευξη να ρωτήσουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Σύμφωνα με τους Times, οι Πολίτες μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι με αφαίρεση βαθμών, ακόμα και αποβολή από το πρωτάθλημα.

Μιλώντας για τις τιμωρίες ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να στερήσει από την ομάδα του όσα κατέκτησε στο γήπεδο, ειρωνευόμενος ότι οι Πολίτες ευθύνονται και για το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ.

«Αυτές οι στιγμές ανήκουν απόλυτα σε μας, ανεξάρτητα από όποια πιθανή τιμωρία. Δεν ξέρω εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, για αυτήν την κατάσταση στο Άνφιλντ. Σέβομαι τον Τζέραρντ, αλλά αυτή η στιγμή ανήκει σε μας. Η Premier League θα αποφασίσει, αλλά εμείς ξέρουμε πώς κερδίσαμε και πόσο προσπαθήσαμε γι' αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα ο Καταλανός τεχνικός θέλησε να απολογηθεί για τα όσα είπε για τον Στίβεν Τζέραρντ λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη από τον Στίβεν Τζέραρντ για το περιττό και ανόητο σχόλιο που είπα. Ξέρει πώς τον θαυμάζω και την καριέρα του. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου για αυτά που είπα. Του ζήτησα συγγνώμη προσωπικά, αλλά το σχόλιο ήταν δημόσιο κι έτσι η συγγνώμη μου πρέπει να είναι και δημόσια. Λυπάμαι πολύ για αυτόν, τη γυναίκα του και την οικογένειά του».