Αποσύρεται στα 26 του από την εθνική Καμερούν ο Αντρέ Ονάνα
i

Ονάνα / screenshot via Twitter

Αποσύρεται στα 26 του από την εθνική Καμερούν ο Αντρέ Ονάνα

Sportal newsroom 12:41 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 23.12.2022

Μόλις στα 26 του ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα, με μία δήλωση του ανακοίνωσε, ότι θα αποσυρθεί από την εθνική Καμερούν.

Με μία δήλωσή του ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Καμερούν. Ο 26χρονος γκολκίπερ είχε έναν διαπληκτισμό με τον προπονητή του, Ριγκομπέρ Σονγκ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αποστολή της ομάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο λόγος ήταν το στυλ παιχνιδιού του, το οποίο ο ίδιος ο Ονάνα δεν δέχτηκε να αλλάξει, κάτι που τον έκανε να γυρίσει σπίτι του νωρίτερα.

Ο Μπριλ Εμπολό σκόραρε, δεν πανηγύρισε και στο τέλος νίκησε το άλλο του μισό
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:39 - 26.11.2022

Ο Μπριλ Εμπολό σκόραρε, δεν πανηγύρισε και στο τέλος νίκησε το άλλο του μισό

Η ζωή του πέρασε από 40 κύματα για να φτάσει τελικά να αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής Ελβετίας και στο τέλος να πανηγυρίζει γκολ ενάντια στην πατρίδα του, φορώντας φανέλα με άλλο εθνόσημο στο στήθος. Η ιδιαίτερη ιστορία του Μπριλ Εμπολό...

Αυτός όπως φαίνεται είναι και ο λόγος της απόφασης αυτής του τερματοφύλακα της Ίντερ. Το ντεμπούτο του με την εθνική του ομάδα το έκανε το 2016 και έκτοτε μέτρησε άλλες 34 εμφανίσεις με το εθνόσημο. Είχε δύο συμμετοχές σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στο πιο πρόσφατο μάλιστα είχε φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από την Αίγυπτο. Στον μικρό τελικό κατέκτησε τη τρίτη θέση στη διοργάνωση, νικώντας στα πέναλτι τη Μπουρκίνα Φάσο 4-3.

Εδώ και λίγους μήνες ο 26χρονος αγωνίζεται με την Ίντερ, με την οποία έχει κάτσει 13 φορές κάτω από τα δοκάρια της. Πριν από την ιταλική ομάδα είχε μια γεμάτη εφταετία στον Άγιαξ με αποκορύφωμα την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019.