Ίντερ: Προς πώληση ο Λαουτάρο Μαρτίνες
i

Ίντερ / ©INTIME

Ίντερ: Προς πώληση ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Sportal newsroom 15:59 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 22.12.2022

Η Ίντερ φαίνεται να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Αργεντινό επιθετικό, Λαουτάρο Μαρτίνες, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα θέλει να τον πουλήσει.

Τους τελευταίους έξι μήνες στην Ίντερ μπορεί να διανύει ο Λαουτάρο Μαρτίνες, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι «Νερατζούρι» έχουν σκοπό να τον πουλήσουν. Όπως αναφέρεται η ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι θέλει να ξεφορτωθεί τον Αργεντινό επιθετικό και θα είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε προσφορά που θα της καλύπτουν τις οικονομικές ανάγκες.

Η στιγμή που οι Ολλανδοί την «πέφτουν» στον Λαουτάρο πριν το τελευταίο πέναλτι (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

12:03 - 10.12.2022

Η στιγμή που οι Ολλανδοί την «πέφτουν» στον Λαουτάρο πριν το τελευταίο πέναλτι (vid)

Λίγο πριν ο Λαουτάρο Μαρτίνες εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι και δώσει την πρόκριση στην Αργεντινή, οι Ολλανδοί κατευθύνθηκαν προς το μέρος του για να τον αποθαρρύνουν.

Μάλιστα το ποσό το οποίο ζητούν είναι γύρω στα εκατό εκατομμύρια ευρώ. Στόχος τους είναι να φύγει από πάνω τους ένα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά και να πάρουν χρήματα, λόγω του οικονομικού προβλήματος που έχουν. Ο 25χρονος είναι στο Μιλάνο από το 2019, όταν είχε πάρει μεταγραφή από τη Ράθινγκ Κλουμπ. 

Έκτοτε έχει 82 γκολ με τη φανέλα των «Νερατζούρι», τριάντα ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Ιταλίας τη περσινή σεζόν και ένα πρωτάθλημα το 2021. Ήταν στην αποστολή της Αργεντινής στη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όμως δέχτηκε αρκετή κριτική για τα τελειώματα του, ειδικά στην ήττα-σοκ της «Αλμπισελέστε» με 1-2 από τη Σαουδική Αραβία. Ήταν όμως και ο «ήρωας» της ομάδας του στη διαδικασία των πέναλτι με την Ολλανδία στα προημιτελικά, όπου είχε ευστοχήσει στη τελευταία εκτέλεση.