Αποχώρησαν από την Εθνική Ιωαννίδης και Κουλιεράκης

Ο Φώτης Ιωαννίδης.

i

©intime

Αποχώρησαν από την Εθνική Ιωαννίδης και Κουλιεράκης

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης τέθηκαν νοκ άουτ για το αυριανό φιλικό με τη Λιθουανία.

Η Εθνική Ελλάδας θα παραταχθεί στο αυριανό φιλικό με τη Λιθουανία στις 19:00 στην OPAP Arena χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει εδώ κι αρκετό καιρό κάποιες ενοχλήσεις και μάλιστα στο πρώτο ντέρμπι των play offs με την ΑΕΚ έπαιξε κάνοντας ενέσεις. Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει και έτσι δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Μανώλης Σιώπης, το πολυεργαλείο που είναι «όγδοος ξάδερφος με το γκολ και πέμπτος ξάδερφος με την ασίστ» (vid)
EURO

23:45 - 25.03.2023

Μανώλης Σιώπης, το πολυεργαλείο που είναι «όγδοος ξάδερφος με το γκολ και πέμπτος ξάδερφος με την ασίστ» (vid)

Ο Μανώλης Σιώπης κόντρα στο Γιβραλτάρ βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στη ζωή του. Από τα... αζήτητα του Ολυμπιακού, πολύτιμος για κάθε σύλλογο και την Εθνική Ελλάδας.

Το ίδιο ισχύει για τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος στόπερ επίσης είχε ενοχλήσεις, δεν προπονήθηκε κι έτσι ο Γκουστάβο Πογέτ έκρινε σκόπιμο ν' αποχωρήσουν και να μην ρισκάρει τη συμμετοχή τους. Έτσι, είναι και οι δύο νοκ άουτ για το αυριανό φιλικό.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι όλοι διαθέσιμοι. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προπονήθηκε κανονικά και είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έδειξε ενδεκάδα για το ματς με τους Λιθουανούς, αλλά είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλά παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.