Απών ο Καρυπίδης από τη συνάντηση με τον Μπένετ

Θόδωρος Καρυπίδης

i

Θόδωρος Καρυπίδης/ ©Intime

Απών ο Καρυπίδης από τη συνάντηση με τον Μπένετ

Ο αρχιδιαιτητής Στηβ Μπένετ θα έχει συνάντηση με τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα play off της εφετινής Super League. Από αυτή θα απουσιάζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης.

Μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι ο αρχιδιαιτητής Στηβ Μπένετ αποφάσισε να καλέσει σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των playoffs με την ευκαιρία της διακοπής την Δευτέρα 27 Μαρτίου (12:00), προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του ορισμού των διαιτητών που έχει προκαλέσει τόσες αντιδράσεις.

Καρυπίδης: «Και μένα μου είπε ο Μπαλτάκος ότι απειλείται - Είναι αυτοί άντρες; Να βάλουν καμιά φούστα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:22 - 21.03.2023

Καρυπίδης: «Και μένα μου είπε ο Μπαλτάκος ότι απειλείται - Είναι αυτοί άντρες; Να βάλουν καμιά φούστα»

Ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, εξαπέλυσε «πυρά» κατά των Μπένετ και Μπαλτάκο. Τι είπε για τη διαιτησία, τη φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το περιστατικό με Ράζβαν Λουτσέσκου.

Από αυτή θα απουσιάσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» έφυγε σήμερα για τις ΗΠΑ, με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για ταξίδι για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Επιπλέον ενδέχεται να υπάρξει κι άλλη απουσία. Η ΑΕΚ θα ενημερώσει την Κυριακή (26/3) ή την Δευτέρα (27/3) για το αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βρεθεί στη συνάντηση. Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό