Η ανάρτηση του Καρυπίδη για ηλίθιους

Θόδωρος Καρυπίδης

i

© Intime

Η ανάρτηση του Καρυπίδη για ηλίθιους

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:39 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 20.03.2023

Η πρωινή ανάρτηση του Καρυπίδη στο Instagram, η οποία έρχεται να δώσει συνέχεια στο επεισοδιακό ντέρμπι, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» στα τελευταία λεπτά του ματς μεταξύ του προέδρου των «κιτρινόμαυρων» και του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέβασε ένα story στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο φαίνεται ένα βιβλίο του Thomas Erikson με τίτλο «Ανάμεσα σε ηλίθιους», αφήνοντας αιχμές. Ο ΠΑΟΚ απέδρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με σπουδαίο διπλό κόντρα στον Άρη (1-2) και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της πρώτης δυάδας. 

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν επεισοδιακό, καθώς λίγα λεπτά πριν τη λήξη «άναψαν τα αίματα» ανάμεσα στους δύο πάγκους και κυρίως μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Θόδωρου Καρυπίδη. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και σε συνδυασμό με τα όσα έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», η «κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προχώρησε σε συνεχόμενες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούσαν διαιτητικές αποφάσεις. 

Αποβλήθηκε ο Λουτσέσκου καθώς πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα, «F@@ck you» φαίνεται να του είπε ο Καρυπίδης εν συνεχεία (gallery & vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:06 - 19.03.2023

Αποβλήθηκε ο Λουτσέσκου καθώς πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα, «F@@ck you» φαίνεται να του είπε ο Καρυπίδης εν συνεχεία (gallery & vids)

Τρομερή ήταν η ένταση στο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, με τα πνεύματα να οξύνονται λίγα λεπτά πριν τη λήξη που οδήγησε σε διακοπή στο ματς. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε ένταση με τον ίδιο και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Επίσης, ο πρόεδρος του Άρη προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου. Σε συνέχεια όλων αυτών, ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έμεινε μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις, καθώς η ιδιαίτερα αινιγματική ανάρτηση περί... ηλίθιων, ίσως «φωτογραφίζει» κάποιους από το στρατόπεδο του «Δικεφάλου».