«Ο Αραούχο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ και θέλει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας!»

Ο Σέρχιο Αραούχο

i

© INTIME

«Ο Αραούχο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ και θέλει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας!»

Κώστας Τόπας 14:42 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 28.06.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Σέρχιο Αραούχο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ και θέλει να γυρίσει στην Λας Πάλμας.

Στο επίκεντρο βάζει το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο η ισπανική ιστοσελίδα «Canarias7.es». Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα «ο Αραούχο θέλει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και η ομάδα θα τον υποδεχόταν με... ανοικτές αγκάλες, ωστόσο η ΑΕΚ ζητά χρήματα για τη μεταγραφή του και στη UD τον θέλουν μόνο ως ελεύθερο».

Οπως τονίζεται μάλιστα από την «Canarias7.es», ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ επισκέφθηκε πρόσφατα την πόλη, όπου έχει σπίτι, οικογένεια και φίλους με αποτέλεσμα να... ανάψει φωτιές για την επιστροφή του στη Λας Πάλμας.

«Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Με έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα του πρόσφερε ανανέωση την οποία έχει αρνηθεί, η μόνη ευκαιρία που έχει να εκπληρώσει το όνειρό του θα ήταν να φτάσει ελεύθερος, μια αδύνατη επιλογή αυτή τη στιγμή», συνεχίζει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Ισπανοί πάντως αναφέρουν πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει τον Αραούχο ελεύθερο και μάλιστα υπογραμμίζουν ότι «δεν έχουν υπάρξει επίσημες επαφές μεταξύ των μερών για τη μελέτη μιας υποθετικής υπογραφής, αν και δεν είναι απαραίτητες λόγω της αρμονίας μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του προέδρου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες».